Doel van de behandeling

Het hanteerbaar maken van negatieve gevoelens/klachten zodat deze je leven niet meer bepalen. Door samen op zoek te gaan naar nieuwe perspectieven, krijg je meer inzicht in jouw persoonlijke kansen en mogelijkheden.

Kortom: Het leren omgaan met de grillen van jouw leven.

Werkwijze

Onze werkwijze is onconventioneel, op maat gemaakt met de nodige dosis humor. Onze persoonlijke kenmerken kunnen wij omschrijven als no-nonsense, betrokken, open en direct.

De werkwijze is onder andere gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde gedragstherapie: ”Acceptance and Commitment Therapy ”(kortweg ACT). Deze methode leert het functioneel omgaan met klachten.

Binnen ACT wordt er vanuit gegaan dat je in je leven onvermijdelijk op allerlei hindernissen stuit, die je belemmeren je dromen waar te maken. Denk hierbij aan vervelende gedachten en emoties, zoals: piekeren, onzekerheid, angst, slapeloosheid, eenzaamheid en meer psychische burn-out gerelateerde klachten. Wij reiken met ACT allerlei hulpmiddelen en technieken aan om daarmee om te gaan. Het doel hiervan is dat negatieve zaken niet meer je leven bepalen, zodat er meer energie overblijft voor de waardevolle dingen in jouw leven.

Met onze werkwijze vergroten we je psychische flexibiliteit, waardoor je zelf betekenisvolle keuzes kunt maken.

Burn-out Coach brochure

Download de brochure

Onze brochure bestaat uit praktische tips waarmee je zelf aan je klachten kan werken. Vul onderstaand formulier in als je de brochure wil ontvangen.

Heb je toch de behoefte om met een van onze coaches in gesprek te gaan over je klachten?

Dat kan zeker! Maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek.

Enkele ervaringen van mensen die we hebben mogen helpen.

‘Loes voelde haarfijn aan hoe ze mij kon helpen. Simpel door te luisteren naar mijn verhaal hielp ze mijn mentale kluwen te ontwarren.’

Robert

‘Nog nooit zo sterk in mijn schoenen gestaan als nu met de hulp van Loes. Daardoor heb ik mijn studie af kunnen ronden en kan ik nu vol zelfvertrouwen werken.’

Olivia

‘De werkwijze van Loes heb ik als heel prettig ervaren, met name het werken met de RET en de aanvullende vragen om uit te dagen geven goed inzicht in je handelen en stellen je in staat om dingen ook anders te benaderen.’

Mariëlle

‘Je bent een powervrouw, dat was je toen en ben je nu nog steeds . Bedankt voor alle steun’

Sjimm

‘Ik ben erg blij dat ik destijds de kans heb gekregen om jouw als coach te hebben.’

Sandra